Platforma Masinimetal.ro

Masinimetal.ro este singurul portal online din Romania pentru anunturi masini unelte si echipamente second hand. Acesta platforma a aparut ca urmare a unei nevoi acute din partea pietii de profil din Romania si isi propune sa deschida noi oportunitati de afaceri si de parteneriat.
Platforma a fost lansata in Septembrie 2017 si isi propune sa ofere solutii eficiente, practice si la preturi acceptabile pentru nevoile firmelor de profil.
Pe dev.masinimetal.ro veti gasi o gama variata de masini unelte second-hand si un motor de cautare simplu si eficient cu ajutorul caruia veti putea selecta parametrii doriti de cautare.
Postarea anunturilor pe platforma este gratis, acelasi lucru fiind valabil si pentru cererile de oferte pentru utilaje, astfel orice persoana din domeniul prelucrarii metalelor isi va putea posta oferta pe platforma dev.masinimetal.ro sau va opta pentru cereri de oferte.

Pe langa aceste avantaje mai putem mentiona:
• vizibilitate mai mare a anunturilor dvs.;
• puteti posta gratis un numar nelimitat de anunturi pe platforma;
• posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de masini unelte;
• postarea anunturilor dvs. pe paginia de Facebook (Masini Metal);
• postarea anunturilor dvs. pe paginia de LinkedIn (Masini Metal);
• postarea anunturilor dvs. pe paginia de Twitter (Masini Metal);
• veti fi adaugat in grupul de Facebook (Masini Metal Romania), grup special creat persoanele care activeaza in acest domeniu;

 

Mai mult de atat, in perioada 23-25 Octombrie 2017 vom fi prezenti la targul Demo Metal din orasul Brasov, unul dintre cele mai importante evenimente din Romania adresat specialistilor din industria prelucrarii metalului, targ unde Masinimetal.ro se va prezenta cu propriul stand.
Demo Metal este locul in care cei mai importanti furnizori de masini unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria prelucrarii metalelor din Romania isi prezinta ultimile inovatii si cele mai noi tehnologii.