Despre noi

Masini Metal Romania

Masinimetal.ro este singurul portal online din Romania pentru anunturi utilaje si echipamente Second Hand. Acesta platforma a aparut ca urmare a unei nevoi acute din partea pietii de profil din Romania si isi propune sa deschida noi oportunitati de afaceri si de parteneriat.

Ideea Masinimetal.ro a luat nastere in 2015 atunci cand am observat o crestere accelerata a cerintei pentru masini unelte second-hand in piata de profil din Romania.  Astfel, lipsa unei platforme online care sa satisfaca aceasta cerinta a reprezentat o oportunitate de care am considerat ca trebuie sa profitam.

Acest lucru a dus la demararea proictului 1 an mai tarziu, in August 2016, alaturi de partenerii nostri de la Online Mark. Dupa cateva luni de munca, in Septembrie 2017, platforma Masinimetal.ro a luat nastere.

Vizitatorii platfeormei Masinimetal.ro vor gasi solutii eficiente, practice si la preturi acceptabile pentru problemele cu care se confrunta in activitatea de zi cu zi.

Astazi, pe Masinimetal.ro veti gasi o gama variata de masini unelte second-hand, un motor de cautare simplu si eficient cu ajutorul caruia veti putea selecta parametrii doriti de cautare, iar postarea anunturilor proprii este absolut GRATUITA.

Pe dev.masinimetal.ro veti gasi o gama variata de masini unelte second-hand si un motor de cautare simplu si eficient cu ajutorul caruia veti putea selecta parametrii doriti de cautare.
Postarea anunturilor pe platforma este gratis, acelasi lucru fiind valabil si pentru cererile de oferte pentru utilaje, astfel orice persoana din domeniul prelucrarii metalelor isi va putea posta oferta pe platforma dev.masinimetal.ro sau va opta pentru cereri de oferte.

Pe langa aceste avantaje mai putem mentiona:
• vizibilitate mai mare a anunturilor dvs.;
• puteti posta gratis un numar nelimitat de anunturi pe platforma;
• posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de masini unelte;
• postarea anunturilor dvs. pe paginia de Facebook (Masini Metal);
• postarea anunturilor dvs. pe paginia de LinkedIn (Masini Metal);
• postarea anunturilor dvs. pe paginia de Twitter (Masini Metal);
• veti fi adaugat in grupul de Facebook (Masini Metal Romania), grup special creat persoanele care activeaza in acest domeniu;

Puteti sa ne contactati AICI